VILLANUEVA ARCHITECT

Architectenbureau Villanueva Architect gevestigd in Eindhoven, heeft als doel om projecten te realiseren die perfect passen bij zijn gebruikers en de huidige maatschappij. Niet bang om “out of the box” te denken, zoekt Villanueva Architect naar architecturale oplossingen door intensieve contacten met de opdrachtgevers.
Nieuwbouw moderne gebouwen, herbestemmingen/renovatie, interieur ontwerpen en product ontwerp, kortom projecten op verschillende schaal, zijn onderdeel van het portfolio.

Onze kwaliteit ligt in het creëren van multidisciplinaire hybride en functionele concepten, die resulteren in een bijna vanzelfsprekende eenvoud met aandacht voor het kleinste detail.

Oprichter en architect Dennis Villanueva is afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven voor zijn Masterstudie in richting Architecture, building & planning.

Bij Wiel Arets Architects werkte hij als project architect en project leider aan zowel nationale en internationale projecten. Met projecten varierend van woningen tot een theater en zelfs de renovatie van Crown Hall (een van de meest significante architecturale gebouwen van de 20ste eeuw van Modernist Mies van der Rohe), brengt hij elk project naar een hoog niveau.switch to English

slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow> slideshow slideshow slideshow slideshow slideshow