NIEUWS

01.03.2018_Tandartsenpraktijk DuoDent gepubliceerd in I-Hospital & Welfare

Tandartsenpraktijk DuoDent is opgenomen in het boek I-Hospitals & Welfare van de Koreaanse publisher Archiworld. Het boek telt 636 pagina's waarin de beste ziekenhuizen en zorginstellingen in de wereld zijn opgenomen.

Het boek is hier te bestellen

02.01.2017_Tandartsenpraktijk in Panningen opgeleverd

In Panningen is een voormalige autogarage geheel gestript tot alleen de buitenkolommen en dak en vervolgens omgebouwd tot nieuwe tandartsenpraktijk DuoDent. Zie in de video het transformatie proces tot leven komen

voor meer informatie over het ontwerp klik hier

10.04.2016_Twee projecten van project architect Dennis Villanueva staan centraal in tentoonstelling "Mies en de erfenis van het Modernisme"

Van 10.04.2016 tot 07.08.2016 is de tentoonstelling "Mies en de erfenis van het Modernisme" in het Schunck gebouw in Heerlen te bezoeken.
De expositie is gewijd aan de toekomst van Modernistische architectuur, met focus op vijf meesterwerken van Mies van der Rohe. Van deze vijf meesterwerken worden twee verbouwingen in Chicago (projecten appartement Lakeshore Drive Tower & Universiteitsgebouw Crown Hall), gedaan door project architect Dennis Villanueva, uitgebreid en in detail tentoongesteld.

04.04.2016_Start bouw kerkwoningen Majellakerk Deurne

Tijdens de kennismakingsmiddag voor de toekomstige bewoners in de Majellakerk in Deurne is door ontwikkelaar Bots Bouwgroep B.V. de start gemaakt voor de sloop en bouw van de 6 woningen en 1 kantoorunit. Begin 2017 staat de oplevering gepland.

voor meer informatie over het ontwerp klik hier

20.03.2015_Energie neutraal woning Ambyerveld opgenomen in inspiratieboek gemeente Maastricht

Het ontwerp van Villanueva Architect van een voorbeeldwoning voor de nieuwbouwwijk Ambyerveld in Maastricht, is door de gemeente getoetst aan het beeldkwaliteitsplan en de welstands eisen en opgenomen in het inspiratieboek.

Betreffende woning kan als basis dienen voor een energie neutrale woning die voldoet aan de eisen van de gemeente en zodoende een stapje voor heeft bij het aanvragen van de omgevingsvergunning.

Indien u een optie heeft op een vrije kavel in de wijk Ambyerveld, dan kunt u contact opnemen voor een geheel vrijblijvend gesprek.

voor meer informatie over het ontwerp klik hier

voor meer kavelinformatie over de wijk Ambyerveld klik hier