Terug naar overzicht

Realisatie / Uitvoering

Als een aannemer is gevonden om het ontwerp te realiseren, gaan we in de fase van de bouw uitvoering. De diensten die wij kunnen aanbieden is de bouwbegeleiding (bij grote projecten eventueel in samenwerking) tot aan de oplevering. Hier ondersteunen wij de opdrachtgever tijdens het bouwproces en zijn wij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever:

  • Uitvoeringstekeningen
  • Bouwmanagement
  • Esthetische directievoering

Enkele uitgelichte projecten

Villanueva Architect

Architectenbureau Villanueva Architect werd in 2014 opgericht door architect Dennis Villanueva. De studio is gevestigd te Eindhoven in het creatieve hart Strijp-S. Vanuit het karakteristieke en inspirerende Videolab / Office-S gebouw (bakermat van de eerste Philips DVD en Blu-ray speler) komen alle ideeën tot stand en worden unieke plannen verder ontwikkeld.

Zeer gedreven en op professionele wijze wordt aan diverse projecten gewerkt. Bij uiteenlopende projecten van particulier tot commercieel wordt de ontwerpopgave zorgvuldig geformuleerd, zodat iedere opgave uniek is. Per project wordt een team samengesteld dat het beste past bij de ontwerpopgave en de wensen van de opdrachtgever.

Elk project wordt in nauw overleg met de opdrachtgever ontwikkeld. Een open dialoog tussen opdrachtgever, architect en andere betrokken partijen vormt de leidraad in ieder proces.

Onze kwaliteit ligt in het creëren van multidisciplinaire hybride en functionele concepten, die resulteren in een bijna vanzelfsprekende eenvoud met aandacht voor het kleinste detail.

VERDER LEZEN

Neem contact met mij op

Hier komt nog een korte tekst te staan. Hier komt nog een korte tekst te staan. Hier komt nog een korte tekst te staan. Hier komt nog een korte tekst te staan. Hier komt nog een korte tekst te staan.