Villanueva Architect

Over ons

Architectenbureau Villanueva Architect is opgericht door architect Dennis Villanueva. De studio is gevestigd te Eindhoven in het creatieve hart Strijp-S. Vanuit het karakteristieke en inspirerende Videolab / Office-S gebouw (bakermat van de eerste Philips DVD en Blu-ray speler) komen alle ideeën tot stand en worden unieke plannen verder ontwikkeld.

Zeer gedreven en op professionele wijze wordt aan diverse projecten gewerkt. Bij uiteenlopende projecten van particulier tot commercieel wordt de ontwerpopgave zorgvuldig geformuleerd, zodat iedere opgave uniek is. Per project wordt een team samengesteld dat het beste past bij de ontwerpopgave en de wensen van de opdrachtgever.

Elk project wordt in nauw overleg met de opdrachtgever ontwikkeld. Een open dialoog tussen opdrachtgever, architect en andere betrokken partijen vormt de leidraad in ieder proces.

Onze kwaliteit ligt in het creëren van multidisciplinaire hybride en functionele concepten, die resulteren in een bijna vanzelfsprekende eenvoud met aandacht voor het kleinste detail.

Villanueva Architect

Oprichter en architect Dennis Villanueva is afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven voor Masterstudie Architecture, building & planning.

Bij Wiel Arets Architects werkte hij als project architect en project leider aan zowel nationale als internationale projecten. Met projecten variërend van luxe woningen (H-House & Jellyfish house) tot een theater (De Nieuwe Liefde) en zelfs de renovatie van Crown Hall (een van de meest significante architectonische gebouwen van de 20ste eeuw van Modernist Mies van der Rohe), bracht hij elk project naar een optimaal resultaat.

De ervaring van Wiel Arets Architects heeft hij meegenomen en verder ontwikkeld bij Villanueva Architect.

Nieuwbouw moderne gebouwen, herbestemmingen/renovatie, interieur ontwerpen en product ontwerp, kortom projecten op verschillende schaal, zijn onderdeel van het portfolio en worden met passie en kwaliteit uitgewerkt.

Neem contact met ons op

Voor vragen kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij proberen u zo goed als mogelijk van dienst te zijn. Op onze website kunt u alle diensten terugvinden die wij kunnen aanbieden.

Telefoonnummer

+31 623452266

CONTACTFORMULIER